HVEM STÅR BAG COUNT ME IN

Hvis du spurgte mig hvad min spidskompentence er, så ville jeg svare: “At være mig”.

Jeg har været Overkonstabel på kontor i Trænregimentet, økonomikonsulent på beskæftigelsesområdet i en kommune, i både kreditor- og finans-afdelingen i Staten, senior konsulent i en bogføringsvirksomhed, controller og senere regnskabschef i en ejendomsadministration.

Fælles for mit arbejdsliv, er at jeg altid har optimeret og simplificeret ved at sætte opgaverne i system, brugt den ekstra time på at finde ud af hvordan systerme/processerne/osv. kunne udnyttes bedst muligt – jeg kan vist slet ikke lade være 🙂

Jeg har mange års erfaring indenfor alle aspekterne af økonomien og på tværs af forskellige brancher og virksomhedstyper. En erfaring jeg bruger til at hjælpe din virksomhed bedst muligt.

Helt færdiguddannet bliver jeg vist aldrig – men jeg er uddannet kontorassistent og har også en HD i Regnskab og Økonomistyring. 

Jeg vil gerne være med i din virksomhed. At have kendskabet til produkter, procedurer, nøglepersoner, udfordringer og planer, gør det muligt for mig at skabe det bedst mulige setup, hvor det at have en ekstern økonomifunktion skaber værdi.

Jeg plejer at sige: “At du skal vælge et samarbejde med mig, hvis du ser undren og spørgsmål som en positiv ting”. 

Jeg kan stå for hele regnskabet, alt fra bogføring, løn og moms til budgettering, månedsopfølgninger og aflægning af materialer til jeres revisor eller udarbejdelse af regnskabet.

 

Om Ditte - Count me in

Her er noget af det jeg kan gøre for dig

Scroll to Top