EKSTERN BOGHOLDER

Få overblikket over din virksomhedsøkonomi med en bogholder

Ditte - din Eksterne bogholder

Hvorfor en ekstern bogholder?

Sådan kan en ekstern bogholder give dig roen og overblikket over økonomien

Kort sagt:

En bogholder kan give dig den ro og det overblik, du har brug for, så du kan fokusere på at drive din virksomhed med den bedst mulige økonomiske indsigt.

Den lidt længere version:

At drive en virksomhed er krævende, og det kan være en stor udfordring at holde styr på økonomien – ofte en af de opgaver, der let bliver udskudt. Her kan en freelance bogholder gøre en stor forskel. Med professionel hjælp til bogføringen får du ro i sindet og det nødvendige overblik over din økonomi.

Bogføring handler om at holde styr på din virksomheds økonomi – ikke bare om at få posterne i banken bogført. En dygtig bogholder og en velgennemarbejdet regnskab kan være forskellen på, om regnskabet blot skal overstås, eller om det bliver et af dine vigtigste værktøjer til at navigere i din virksomheds.

Som ekstern bogholder anvender jeg mit brede kendskab til systemer og programmer til at digitalisere dit regnskab. Dette gør det nemt for dig at betale fakturaer, fremsende bilag, rykke for betaling og holde styr på økonomien.

Kombinationen af digitalisering og en solid bogføring er vejen frem for at kunne udnytte den viden dit regnskab rummer.

Når du registrerer dine indtægter og omkostninger løbende, får du et klart billede af, hvordan din virksomhed klarer sig. Det er ikke ligegyldigt, hvor og hvordan disse poster bogføres. Det kan give store udsving i de tal, du bruger til at vurdere din virksomheds “sundhed” – og det gælder også for din likviditet.

Og likviditeten kan en bogholder også hjælpe dig med at holde styr på, så momsbetalinger ikke giver søvnløse nætter.

Når det kommer til skat, moms og revision, er det en stor fordel at have en freelance bogholder ved din side.

En præcis bogføring sikrer, at du får alle de fradrag, du er berettiget til.

Mange soloselvstændige overser fradrag, såsom udgifter til erhvervsmæssig kørsel, arbejdsredskaber og kontorudgifter – hvilket kan gøre en stor forskel på bundlinjen – og dermed størrelsen på beløbet du skal betale skat af.

En bogholder sikrer også, at alle dine bilag bliver korrekt registreret og opbevaret i overensstemmelse med lovgivningen.

Du behøver derfor ikke længere at bekymre dig om fejl eller manglende dokumentation, der kan føre til unødvendige bøder eller forsinkelser.

Når tiden kommer til årsregnskabet, kan en bogholder hjælpe med at forberede alt det nødvendige materiale, sørger for at friter bliver overholdt og sikre at alt er korrekt og klar til indberetning.

På den måde kan du fokusere på det, du er bedst til – at drive din virksomhed – mens en ekspert tager sig af de økonomiske detaljer.

Hør fra andre glade kunder, der bruger mig som ekstern bogholder:

"Ditte er en kæmpe hjælp for mig. Førhen brugte jeg mange, mange timer på regnskab, og var usikker på om jeg gjorde det korrekt. Nu klarer Ditte det meste for mig - og har jeg ikke ondt i maven over regnskab mere. Kæmpe anbefaling herfra."
"Ditte ved Count Me In har været en uvurderlig hjælp for vores frisørsalon. Hun har ikke kun ryddet gevaldigt op i vores tidligere regnskab, men også implementeret nye systemer, der har optimeret vores økonomiske processer. Takket være hendes indsats har vi nu et klart overblik over vores økonomi, hvilket gør det meget nemmere at planlægge fremadrettet og fokusere på at drive forretningen"

Har du behovet for en ekstern bogholder som mig?

JA – hvis du ikke har behov for fuldtidsbogholder, men du har stadig ønsker professionel hjælp til at holde styr på økonomien.

JA – Hvis du ønsker en strømlinet og digitaliseret økonomifunktion.

JA – Hvis du leder en virksomhed i vækst, hvor økonomien hurtig kan blive kompleks.

JA – Hvis du er selvstændig eller freelancer og det at sætte sig ind i økonomi og regnskabsprogrammer føles som spild af dine tid.

JA – Hvis du ønsker en fast månedlig pris.

Søger du en ekstern bogholder ? kontakt mig

Hvorfor skal du vælge mig, som din eksterne bogholder?

Hej – Ditte her – jeg elsker Excel.

Jeg vil gerne kende din virksomhed. At have kendskab til produkter, procedurer, nøglepersoner, udfordringer og planer gør det muligt for mig at skabe det bedst mulige setup, hvor det at have en ekstern bogholder skaber værdi.

Jeg plejer at sige: “At du skal vælge et samarbejde med mig, hvis du ser undren og spørgsmål som en positiv ting”. 

Jeg kan stå for hele regnskabet, alt fra bogføring, løn og moms til budgettering, månedsopfølgninger og aflægning af materialer til jeres revisor eller udarbejdelse af regnskabet.

Jeg hjælper også med:

Årsregnskab
Løn
Løn
Scroll to Top